Image
Bandenwissel

ALL-SEASONBANDEN: 4 HALEN, 3 BETALEN

All-seasonbanden zijn ontworpen om optimaal te presteren in alle soorten weersomstandigheden. Bovendien zijn de Mazda all-seasonbanden officieel geschikt in gebieden waar winterbanden verplicht zijn. Daar ga je natuurlijk voorlopig nog niet heen, maar het is toch al goed om te weten!

Kom langs en bestel ze nu met een flinke korting.

Image
Mazda mee op vakantie

VAKANTIECHECK VOOR € 19,95 MET MAZDA WATERFLES CADEAU

Ben je van plan deze vakantie de zon tegemoet te rijden? Dan wordt dat vast en zeker zomers rijplezier met je Mazda. Om jouw reis nóg aangenamer te maken, kom je vooraf nog even bij ons langs voor een vakantiecheck.

Dan controleren wij de vloeistoffen van je Mazda, de werking van verwarming/airconditioning, ruitenwissers en voertuigverlichting. En naast de kwaliteit van de banden worden ook de remmen van je Mazda zowel visueel als functioneel gecheckt zodat je met een gerust hart op reis kunt. Bovendien staat er een gratis Mazda waterfles voor je klaar om mee te nemen onderweg.

Image
APPLE CARPLAY / ANDROID AUTO™ MET KORTING

APPLE CARPLAY / ANDROID AUTO™ MET KORTING

De vakantie is begonnen en jij kunt er met je Mazda opuit voor ongekend rijplezier. Om dat rijplezier te vergroten is er Apple Carplay of Android Auto™ waarmee je eenvoudig je smartphone integreert met het multimediasysteem van je Mazda. Is jouw Mazda uitgerust met MZD Connect? Laat de accessoire voor Apple Carplay of Android Auto™ dan nu door ons installeren in je Mazda voor slechts € 299 inclusief hardware, software en installatie.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Acties zijn geldig tot eind september of zolang de voorraad strekt.